måndag 27 juli 2009

Tillbaka i sthlm

Jag älskar känslan av att komma hem efter en resa. Första känslan som sprider sig i kroppen när man vrider om låset till sitt hem säger så mycket. Jag älskar mitt hem. Jag blev glad över att komma hem. Det enda positiva med mitt sjuka shoppandet är just hemmet. Allting är superfräscht och snyggt. Allting är skapat efter drömbilden jag hade, och jag blir så stolt över mig själv och över det jag har skapat. Oavsett vilka problem jag må ha så har jag ett sjukt snyggt hem! =) Det fattas ingenting, och allt är precis som jag har drömt om. Stort, fräsch öppet och modernt.
Jag har kämpat hårt med mitt hem, och jag kan stoltsera över att mitt hem har prytt tidningsomslag. Idag är inte just det så viktigt, men då när det hände var det en stor grej. Det var ett mått för mig att jag hade lyckats med mitt hem.
Annat är det med vårt sommarhus. Det ser bra ut men bara bra. Jag hoppas dock att kunna skapa samma glädjekänsla över det en vacker dag när jag öppnar dörren. Det kommer att ta tid och jag skapar en helt annan stil. Det är det som är så kul. Våra loppismöbler kostar inte så mycket, men det blir personligt. Jag har en helt ny stil och det känns spännande och ganska utmanande. Det är enkelt att skapa ett modernt hem där allt är skräddarsytt för att passa en viss stil men med loppisfynd blir det lite som det blir=)
Det är lugnt på jobbet. Dock fick jag ett varmare mottagande än vanligt. Ingen har vågat komma in och gapskrika på mig idag inte. För första gången har jag arbetsro. Inga jobbiga telefonsamtal och jag har slappat mycket framför datan idag=) Imorgon får jag ta mig i kragen och faktiskt få något gjort också=)... Det kanske inte vore så dumt att tacka ja till VD posten ändå?
Vi får se hur det går framöver, men det är enormt vilken respekt man får på en gång!

Min assistent har haft det tufft. Hon saknar sin man trots allt som har hänt. Ena dagen hatar hon honom för hur han har förstört allting, nästa dag kommer hon bara ihåg allt som var bra. Hon går på terapi tre gånger i veckan ett tag till. Jag insisterar på det. Hon har fått vara ifred från honom, men bara för att hon inte kan nås av honom mer. Förutom att han mailar henne. Jag blev lite arg över detta. Rädd för att hon ska ta honom tillbaka. Men hon sa att hon öppnar inte ens mailen. Och idag läste jag vissa av dessa och raderade dom efter hennes önskan. Hon ville bara veta om han hotade henne eller om han var ångerfull. Det var det sist nämnda. Dock sparade jag vissa för att ge till polisen. Han får inte kontakta henne på något sätt!!!!! Och bara det att hon är orolig för att han kan vara arg sa allt. Och så fort hon själv sa det så insåg hon hur dumt det lät.... peppar peppar....
Annars är det lite små trist. Jag saknar att shoppa kläder nu när det är rea och allt. Jag skulle vilja ha nytt smink eller något annat som skulle kunna pigga upp. Men nu är det som det är. Det blir hemlagat idag, för nu är restaurangbesöken över.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken resa du gjort!!! Jag känner dig inte men jag sträcker lite extra på mig för jag blir stolt över dig av det jag läser! Jag vet också att du kommer fortsätta din resa hela livet, det blir inte lätt men lättare att klara av shoppingsuget. Jag är avundsjuk på dig för ditt tålamod du skrev om häromdagen, jag har INTE tålamod att gå ner i vikt. Är Choklad/sockerberoende. JAg skyller bara på mig själv, det är ju bara JAG som kan fixa det. Men jag orkar inte, vill inte, inte tillräckligt. men det kommer en dag, jag tänker/jobbar på det varje dag. Jag önskar jag kunde vara lika fast besluten som du, att jag inte åker dit varenda J-a gång jag är o handlar. men det går bättre o bättre, jag handlar inte oftare, o jag köper åtminstone mindre mängd varje gång. o jag har klarat det en gång för några år sedan, men sen blev det nästan skilsmässa o vi tog över gården och bråkade med syskon så då åkte jag dit. nu har jag gått upp 15 kilo sen dess. jag hade blivit av med 10 o det var lagom... Tack för att du delar med dig Minna, Fortsatt lycka till=)
KRAM
/Vill dig bara väl

Fru S sa...

Jag hade samma känsla igår när vi kom hem. Dock är vårt hem oftast i ett enda kaos eftersom vi ha en liten son som springer runt och dra fram, drar ner och flytta saker, men det är ändå skönt att vara hemma igen. Jag trivs väldigt bra i sthlm och kommer inte vilja flytta härifrån. Kanske till ett lite roligare område, men det kommer...

Välkommen hem =)

Spargrisens Mor sa...

Jag följer varje inlägg du gör och tycker att du verkligen jobbat bra med de målsättningar som du har för dig och med vad du vill åstadkomma. Det är inspirerande!

minna sa...

tack för alla snälla kommentarer! =)
Vill bara dig väl, känner igen det där med vikten tyvärr. Jag har inte heller orkat ta tag i det...men jag vet att det är dags snart...