tisdag 6 oktober 2009

nytt jobberbjudande!

Det börjar snart dra ihop sig när det gäller mitt årsmål. Jag tänkte sätta ner mig under helgen och kalkylera lite. Jag måste räkna på hur mycket jag har extra amorterat och hur mycket jag har hunnit spara i bufferten, men samtidigt även räkna alla fonders och aktiers värde. Det är inte lång tid kvar!!! Snart är nya året här. Samtidigt måste jag sätta upp en "julbudget" och fundera på hur mycket det ska kosta med julmat, julklappar mm.
Jag har praktik även den här veckan så jag har inte hunnit tänka mycket på mitt jobb. Det roliga var att min nya "chef" tycker jätte bra om mig och gav mig en vink om att söka jobb hos honom när jag var klar... han utryckte det ganska tydligt " vi har en dörr öppen här för dig om du är intresserad när du är klar med utbildningen" Jippie, kändes så bra att höra! =)

6 kommentarer:

Sebastian sa...

Ganska tydligt?...det var inga subtila signaler direkt...

Fru S sa...

Jag har läst dina inlägg den sista tiden, men varit kass på att kommentera. Det händer lite mycket på en gång i mitt liv just nu.

Hur som helst så tycker jag absolut inte att du skall tacka ja till Vd tjänsten bara för att alla andra tycker att du är dum i huvudet och sabbar en sådan chans. Följ ditt hjärta och gör det som är bästa för dig och din familj.

Du verkar mycket gladare sedan du började på utbildningen och om du hellre vill jobba med det så är ju ditt välbefinnande otroligt mycket viktigare än att du har X antal (massor) tusen mer i lön varje månad. Dessutom är pengar inte allt och se det från den ljusa sidan om du är positiv och är glad så kommer universum att ge dig allt du vill ha! ;)

Lagen om attraktion verkar fungera och även om den inte gör det så mår man bättre av att vara glad och positiv i stället för en nego människa som bara ser problem.

I ditt förra inlägg skrev du att du var lugn torts att du skulle tacka nej till vd tjänsten. Nu är det visserligen inte alls samma stora grej, men jag hoppas nästan att jag inte får förlängt på den tjänsten jag har nu så att jag kan börja plugga. Jag är mycket mer motiverad att börja plugga än att jobba.

:)

Pengar och cash sa...

Ja, julen kommer och sen är det mellandagsrea och nyårsafton. Många saker som gör att pengar kan försvinna snabbt. Härligt om du får ett nytt jobb sen.

Emma sa...

Vad roligt att det går så bra på praktiken! Ja, det är faktiskt inte så långt kvar till jul nu. Ska också börja fila på en budget.

Anonym sa...

Det låter som om ditt liv gör en revolt?(hittar inte riktigt rätt ord!) Det känns som om du följer ditt hjärta o magkänsla?! WAY TO GO!!!! Du har bara ett liv! Ta vara på det! Vill DU ha VD-jobbet, -Ta det, vill du INTE, skit i det! BRA MINNA!!!
Lyssna inåt!!!
ska bli oerhört intressant att följa fortsättningen=)
/Vill dig bara väl

Spargrisens Mor sa...

Tycker att det är så roligt minna, att det går bra med dina studier, och hejar på dej så mycketb jag kan!!!