tisdag 20 oktober 2009

Första lediga dagen

I dag har jag varit duktig! Jag betalade hyran för november och december! Samtidigt betalade jag bort elen och en avbetalning på ett lån. Det gäller att ha framförhållning nu när jag pluggar. Jag har jobbat mycket extra men nu är jag ledig i 5 dagar!!!! Panik var första känslan... Jag har aldrig haft bara ledigt förut!! Jag kände mig lite små lat och deppig. Jag vet att jag borde plugga. Istället har jag hjälpt till med bokföringen på sambons firma och besökt en arbetslös vänninna och fikat bort hela eftermiddagen...
Jag hoppas att jag får mer jobb på nya stället.....att dra hemma så här är livsfarligt.....man blir bara lat..... I morgon ska jag plugga minst 4 timmar och storstäda hemma!! Pronto, inget att diskutera. Sen ska jag själv ringa upp jobbet på torsdag och fråga om det finns mer timmjobb.
Jag trivs kanon bra på nya stället. Efter uppsägningen var det här min första lediga dag. Ledigheter är inget för mig inte, usch, jag får bara ångest. Jag kommer jätte bra överens med nya chefen och hon sa igår att hon var jätte glad över att jag hade kunnat jobba när dom behövde förstärkning och sa att hon gärna ville att jag kom varje dag. "Jag hoppas att du tackar ja till att börja jobba fast här när du är klar med utbildningen"....Det kändes så skönt att bli bekräftad.=)
Nu ska jag börja laga middag=)

6 kommentarer:

J sa...

Grymt ju! =) Vågar man fråga vad du jobbar med?

inte miljonär än sa...

Kul att det känns bra på nya jobbet! Håller mig dig om ledighet. Det är ingenting för mig heller. Kommer bara på massa grejer jag skall göra som känns kul och så "jobbar jag ändå"

Herr K sa...

Har du inget roligt att ägna dig åt på fritiden (förutom att blogga vilket alla självklart älskar!)? :P

Dags att skaffa ett fritidsintresse så du kan varva ner och slippa tänka på jobb hela tiden kanske? Livet är så mycket mer än arbete :)

troi sa...

Ja, ett fritidsintresse kanske inte är så tokigt!

Det är bara att välja nåt!

Och du, man kan verkligen inte ha dåligt samvete av en dags ledigt per decennium.

Pengar och cash sa...

Det låter som du har en kanonchef! När kan jag börja? hehe

minna sa...

pengar och cash, ska du sno min chef? =)
En hobby? Men jag håller ju på med feng shui och shit...städning är väl ändå en bra hobby?? Guudars vad jag är boring....jag har nog inga mer hobbyes än att städa och styla hemma=)
Det måste väl ändå räknas? Jag vet nog inte ens vad jag gillar...=)