tisdag 18 augusti 2009

Studerandet och kaffekannan

Det känns som ett nytt kapitel har påbörjats i mitt liv. Jag har börjat plugga och det är faktiskt jätte kul. Det är så härligt att träffa nya människor än dom gamla på jobbet. Vi har haft en trist stämning på jobbet i krisens spår, och det känns så upplyftande att träffa nya människor som är glada och för väntansfulla.
Studerandet tar mycket tid...men hittills har det gått bra...sambon har varit suverän på att hjälpa till hemma och skjutsa mig. =)
Inget nytt på ekonomifronten. Jag fortsätter att spara till bufferten, och det känns lite tråkigt....men snart snart snart är hela colaflaskan full med mynt! Jag ska tömma den nästa vecka=) Ska bli kul att se hur mycket det är.... jag har bara sparat 50 öringar, en kronor och femmor då alla tior sparas i kaffekannan...hittills har jag sparat lite över 2000 kr i tior!!!!!

4 kommentarer:

Gustav sa...

Det är viktigt att skaffa många nya och fräcka kläder när man börjar studera. Du vill väl inte uppfattas som en kuf? :)

Anonym sa...

Haha, Gustav. Håller inte med dig där. Hurså? Jo, upp till gymnasienivå anses man vara en kuf om man inte har senaste snittet på kläder osv (mamma o pappa pröjsar). När man sedan bestämmer sig för att plugga vidare för sina egna surt sparade/lånade pengar kommer man att tappa hakan i backen när man traskar in första dagen på högskolan/ universitetet/osv. Då märker man nämligen att ALLA KLÄR SIG SOM KUFAR ;-))
...vi har nämligen inte råd med annat.. *garv*

Ingela

nonhosonno sa...

Massor av mynt blir det :)

minna sa...

Gustav, visst kan jag handla kläder=) men jag antar att du bjuder!! Så generös som du verkar! =) För hur skulle det se ut om du hängde runt på en blog där en kuf skriver???