fredag 29 maj 2009

hejdå!


Idag åker jag på en veckas solsemester! Vi har sparat till resan länge då min bästis fyller 40 år!

Själv har jag ett antal år kvar till magiska 40!=)

Jag har alltid älskat att resa. Då har dagarna spenderats på playan och kvällen har gått till shopping och shopping. Själva shoppandet var målet med många resor. Jag hade lovat mig själv att jag fick shoppa på resan , men har beslutat mig för att försöka låta bli. Jag har satt en budget på 1000 kr till presenter. Inget annat. Innan brände jag lätt 20 000 -30 000 utomlands! Det var enorma köporgier förut. Ni vet stilen där man måste köpa en till resväska innan man kan åka hem. Den här gången ska jag sola och bada. Träna och fotografera. Just fotografering är en gammal hobby. Om jag handlar något så blir det inget i klädesväg. Något till hemmet som minne kanske? Jag har rest mycket och har många fina resminnen. Jag har fotograferat mycket i svart vitt. Förut har det varit ruskigt dyrt att förstora sina kort, men nu har priserna sjunkit massor.

Jag hade en tanke på att förstora mina favoritbilder och hänga upp dom i sommarhuset. Jag vill ha fram lyckliga minnen och omge mig med saker som får mig att känna mig lycklig och harmonisk. Det ska vara en helt annan stil än den jag har i sthlm...Jag har jätte fina saker som ligger kvar i lådor. Det är dags att plocka fram dessa och njuta!

Nope, nu ska jag börja varva ner...semester väntar.....

Må så gott allihopa och sköt om er....


11 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, det låter grymt skönt! Får se hur den svenska sommarn blir, jag älskar Sverige när vädret är bra (lite synd att resa bort när man väl har sommar här), men synd att blåsa semester om man inte har bra väder.

Jag är också en riktig sol och badälskare. Tänkte dock försöka lugna mig lite i år då jag tidigare varit en riktig stekare. Efter allt prat om hudcancer så kanske man ska ta och sola lite mindre. Man börjar juh få för sig att de små bruna fläckarna kanske ökat?? Kan tillägga att jag inte gillar att gå till sjukhus och kolla upp mig.

Jaa, jag vet angående kvällarna. Vad ska man göra förutom att gå och käka, spela minigolf och sen gå i affärer. Jag blir så rastlös efter ett tag, en vecka går dock bra, finns för lite att göra om man stannar 2 veckor på samma ställe och är man inte med ett kul gäng är det inte så roligt att gå o parta!
Dagarna är dock prima med strandliv, love it.

Vad blir det för land?

\PD

Sefo sa...

Vad kul att du fotar! Kanske du lägger upp något? =)
Hoppas du får en fantastisk resa!
Ha det gott o sköt om dig/er! =)

Jag vet sa...

Ah, härligt! Ha det så skönt!

troi sa...

Jag kommer att sakna dig! Men ha en riktigt bra semester och passa på att vila, sola och skratta!

Direktörsdottern sa...

Så underbart! Ha det jätteskönt nu då! :D

Wicke sa...

Blir du frestad att köpa en massa souvenirer så fota dem istället.
Köp något användbart om du vill köpa något, till exempel roliga kryddor. Eller det kanske man inte får?
Jag köpte ett par frottéhanddukar när vi var i Egypten. Barnen har dem när de har gympa. Häftiga med kameler på (så klart..).
Ha det så jättebra- om du nu hinner läsa detta. kram, Wi

nonhosonno sa...

Ha nu en underbar semestervecka!

Admin sa...

Ha så skönt!

Spargrisens Mor sa...

Ha det så gott på din semester önskar Spargrisens Mor.

Pengar och cash sa...

Låter trevligt att komma bort lite. Tänka på annat än jobb måste man ibland. Hoppas du får det skönt.

Eva sa...

Hej!
Har du slutat blogga?
Jag gillar din blogg och brukar läsa vad du skriver. Jag är också intresserad av ekonomi och sparande.
//Eva