tisdag 19 maj 2009

Veckans actionlist

Hela helgen höll familjen på i trädgården. Det kändes så skönt och avslappnande.
Jag älskar att påta i trädgården. Dock fick jag magsår , igen......
Jag har funderat massor i helgen. Jag har säkert ställt mig frågan "är det värt att ha ett jobb som långsamt knäcker en ?" säkert tusen gånger till mig själv. Ena delen av mig bara orkar inte mer, medans den andra delen vägrar sig låta knäckas, och försöker tänka positivt. Jag har ju trots allt ett välbetalt toppjobb.... så nu är det väldigt mycket fram och tillbaka, men vad gör det när man mest av allt är lite småtrött på allt?? Jag känner att jag inte kan lita på mig själv just nu när det gäller rationellt tänkande. Får avvakta.

Ska försöka lyda farfars råd och fokusera mer på nuet. Just idag. Idag jobbar jag och ska göra mitt jobb så bra det går. Jobba undan och inte låta saker växa på hög. Göra en ny actionlist för det var faktiskt bra.

Veckans actionlist:

1. Jobba undan saker på jobbet
2. Öppna mailkorgen på onsdag (har knappt vågat öppna)
3. Betala räkningar
4. Gå till teraupeten
5. Inte fatta viktiga beslut när jag inte kan tänka rationellt
6. fortsätta att äta nyttigt
7. Lyssna på the secret och få lite mer positiv energi igen

Det är en tuff dag idag...ingen energi och mest av allt vill jag åka hem, krypa in under täcket och strejka. Det är synd om mig idag. Jag behöver positiv energi!!!!!=)

5 kommentarer:

Sefo sa...

Skickar lite positiv energi härifrån! =) Ta hand om dig!

A sa...

Varsågod *skickar energi* :-) Pengar är inte allt. Det spelar ingen roll hur mycket man än tjänar, mår man inte bra på sitt jobb då ska man inte jobba där! Och med dina nya vanor skulle du säkert klara dig med ett mindre betalt jobb.

Anonym sa...

Följ din magkänsla! Bra råd av farfar med, lev i nuet. Det är intressant att följa dig, du tar stora kliv i livet just nu. men ta ett i taget. byt jobb om magkänlsn säger det, MAGEN, inte huvet!
Långa djupa andetag=)
/Lotta

minna sa...

tackar för all energi=)
Jag ska starkt börja titta på andra jobbalternativ!

nonhosonno sa...

Sänder också en energikick :)

Ibland snubblar man, skall jag resa mig och gå vidare! eller skall jag ligga kvar?

Ta några dagar ledigt och rå om dig själv lite. Ta en funderare ang arbetet, det måste fungera på jobbet annars blir det inget bra alls, kan dra med sig mycket skit.