torsdag 18 juni 2009

ni är helt otroliga!

Nu har jag dribblat runt på dessa ekonomi bloggar ett tag. (och ett par andra bra bloggar)
Den här resan att läsa andras bloggar har varit oerhört nyttig för mig. Jag har blivit så inspirerad av era mål och era framsteg , men även känt mig orolig och ledsen för er när det inte har gått så bra. Jag läser era bloggar nästan dagligen. Och ni verkar läsa min, för varje gång jag faller så finns ni där. Stöttar och pushar! Gång på gång. Ni är helt fantastiska!( Ni vet vilka ni är! ) Jag undrar hur det kommer sig att världens finaste och bästa människor finns här? Det brukar inte vara normalt med sådan uppbackning och stöd i det normala samhället!
Det här har fått mig att tänka om...tänk om samma stöd fanns för mig på jobbet! Hur mycket bättre skulle jag inte kunna bli? Hur mycket bättre skulle inte alla mina kolleger må? Jag tror att om samma mentalitet fanns på dom olika arbetsplatserna så skulle kriser och dåliga resultat snabbt kunna vändas. För med er känner jag mig trygg, och jag känner er inte ens. Men vi stöttar, hjälper och ger bra råd till varandra. Det känns nästan som vi alla är ny tänkare i samhället. Vi vill något mer, och försöker nå dessa mål, och ibland med knappa resurser. Vi är bara svensson i vardagen, men här blir vi något mer, eller hur? För jag får gratis terapi hela tiden. sakta men säkert har jag börjat bli lite stadigare. Jag har börjat känna efter vad min roll ska vara i hela samhällscirkuset. Det finns tusen saker att säga om er som kommenterar och stöttar mig, men det enklaste är det bästa, Så tusen tack till er alla. Hoppas att ni får en kanon fin midsommar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har varit på semester en tid (shoppingresa till London... ja, jag vet, ett bakslag ;))så jag har inte tittat in på ett tag. Hoppas du mår bättre nu. Ta hand om dig!

Önskar dig en fin midsommar!

/Sofia

nonhosonno sa...

Ha nu en riktigt underbar midsommar med tillhörande helg.

minna sa...

tack! Fin midsommar till er med!
Sofia!!! London!!! Aj aj aj...=)

Pengar och cash sa...

Ha en bra midsommar och bränn inte för mycket på onödiga saker!

Gustav sa...

Namn och adress på dina krånglande medarbetare, tack. Skall nog kunna lösa ditt problem ganska smärtfritt.

minna sa...

det tvivlar jag inte på Gustav! =)

Anonym sa...

Mentaliteten i Sthlm är väldigt hård och kall jämfört med många andra ställen i Sverige där man kan vara nära sina arbetskamrater och få stöd och hjälp, d v s må bra på jobbet.

Ha det gott
Viola