måndag 3 december 2012

Inga julklappar i år

I år skall det inte handlas några julklappar. Sonen önskar sig pengar, och det skall han få. Ingen annan kommer att få en julklapp av mig! Inga syskon barn och inga gudbarn. Det blir nytt för i år... Och gubben och jag här hemma har blivit extra romantiska. Vi ska nämligen betala bort en skuld som julklapp till varandra! Det är väl extra romantiskt och fint! Nåja nåja, det är i alla fall en julklapp som tar oss närmare vårt mål. Vi ska istället jobba på julafton och sedan på kvällen njuta av god julmat.

Efter nyår hoppas vi på att det lättar rejält för oss efter den här tuffa hösten. 2-3 skulder blir slutbetalda denna månad. Det ska bli så härligt att ta bort dessa på skuld listan. Det känns som att det äntligen lättar lite trots sjukdom och annat elände. Nu gäller det bara att fortsätta att vara lika stark och extra amortera på dom andra skulderna och inte böja sig för dumma frestelser, som att köpa en julklapp till sin älskling =)
5 kommentarer:

Ann-Christin sa...

Heja på! Den sinnesro ni förhoppningsvis får av att ännu en skuld är betald är väl världens bästa julklapp :-)

Anonym sa...

Härlig inställning!
Själv köpte jag mig en ny dator idag som en för tidig julklapp, hehe
önskar er båda en skön jul väl framme där!
tomtegubben Rune

Per Penning sa...

Det var en utmärkt julklapp till er själva. :)

Slut på pengar sa...

Hej Minna,
Klokt beslut att inte köpa julklappar. Hur går det med skulderna, hur mycket har ni kvar?

Skulderna som försvinner nu i december vad ligger de på?

Själva fick vi en väldigt härlig julklapp av skattverket precis, våra deklarationer gick igenom så det lite ett plus i kassan i december.

minna sa...

Uppdatering kommer snart, slut på pengar