torsdag 6 december 2012

Chefen gav ett nytt jobb erbjudande...igen

Nu har chefen varit på mig idag igen. Han vill att jag ska ta en ledande roll på företaget. Dock har jag aldrig haft en ledande position inom sjukvården, och därav skulle jag behöva komplettera med en utbildning som är på ca 1,5 år. Vet inte vad jag känner just nu. Trivs så bra i min nya roll, att bara få vara en vanlig anställd utan en massa ansvar....lönen är dock ingen rolig historia just nu....Jag skulle dubbla lönen...det vore inte fy och skam kan jag lugnt säga...men jag har återigen bett om mer betänkte tid...Fasiken varför blir det alltid såhär?  Chefen tror dock att jag är tvär pga lönen, och då ursäktar han sig med att han skulle gärna ge mig en högre lön, men det går inte. Men om jag skulle klara av att styra ekonomin bättre skulle jag sedan kunna få en rejäl löneökning....det känns bekant det här....lite dejavu känsla från gamla jobbet..Så vad går före? Pengar eller lycka på jobbet? Å andra sidan kanske jag skulle trivas som chef på det här jobbet....men vill verkligen inte förlora patientkontakten....DILEMMA!

3 kommentarer:

ägamintid sa...

Hej Minna!

Det måste kännas bra att få uppskattning genom den här typen erbjudande! Det innebär ju att du gör ett väldigt bra jobb!

Jag kan inte ge dig något tips hur du ska göra. Men önskar dig lycka till hur du än gör!

kämpa på!

mvh
ägamintid

Anonym sa...

Varför inte prova? Vad är det värsta som kan hända om du inte trivs? Skulle du inte trivas finns väl möjligheten att välja om igen. Livet är för kort för att inte våga. Det har du ju sannerligen redan bevisat!

Detta kan vara ett lyckokast, med både trivsel på jobbet och möjlighet att förbättra ekonomin.

Önskar dig allt gott! / Anna

Sandra sa...

Finns möjligheten att få tillbaka det "gamla" golvjobbet om du provar chefsjobbet? Eller är du rädd att du inte tar dig ur det om du inte mår bra av det?
Hoppas att ni får vara friska fortsättningsvis och får en mysig jul!
Sandra