onsdag 19 september 2012

Aftonbladets nya sida om ekonomi

Äntligen har en av Sveriges största dagstidningar börjat satsa på privatekonomi! Jag säger inget om kvalitén ,då sidan är helt ny, men hoppas att den kan bidra till något. Faktum är att det skrivs alldeles för lite om vår privatekonomi. När jag ska ner till Ica för att köpa en tidning, hittar jag bara en massa tidningar om smink, bantning, mode, sex, bilar och heminredning. Inte en enda tidning om privat ekonomi. Ibland hittar man veckans affärer, men som sagt väldigt sällan. Kanske beror på vart man bor också. I den lilla byn där jag bor, finns ingenting om ekonomi. Speciellt för oss kvinnor. Vi matas med obetydlig fakta dag ut och dag in.....Ganska skrämmande faktiskt...Själv sa jag upp alla tidningsprenumerationer när jag började med köpstopp. Anser det vara bortkastade pengar....
Vi får hoppas att aftonbladets nya Min ekonomi kan ge oss några guldkorn, och vem vet kanske andra hakar på. Grund iden är väldigt bra!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/minekonomi/article15464938.ab

5 kommentarer:

Per Penning sa...

Tack för tipset. .)

Blakhouse sa...

Helt ärligt tittade runt lite. Såg inget av intresse. Helt ärligt tror jag dom hade mått bra av att ta in några gäst bloggare typ med riktiga historier och riktiga liv. Inte bara estimat ifrån staten eller liknande.

Mycket intressantare att läsa än "hur mycket man sprar om man slutar med x y och z" eller elräkningen där det redan finns många verktyg för att fixa det.

Men man kan ju hoppas på det blir en förbättring.

Anonym sa...

Fast jag gillade artikeln om prisutvecklingen. att kyckling fortfarande var billigt men frisören och bensinen var långt över den sk normala utvecklingen

Sparsamhet sa...

Även om det inte är bra artiklar på den sidan så kanske det gör så att någon tänker till över sin ekonomi!

torpstugan sa...

hej.
Angående tidningar så beställde jag helårsprenumerationer på 2st tidningar idag,kloka hem+ gård&torp,eftersom de har mycket fakta och annonser som är bra.