fredag 31 oktober 2008

För tredje dagen i rad hänger oroskänslan kvar=( Ingen kul alls det här juh! Man blir nästan sugen på att stoppa huvudet i sanden och shoppa! *skrattar*

Nåja, riktigt så illa är det inte.

Jag antar att jag oroar mig för mina skulder. Jag investerade förra året på en tomt, tanken var att vi skulle bygga ett nytt hus, men vi ångrade oss i sista stund. Att ha en månadskostnad på
14 000 kr kändes inte alls lockande. Så nu har vi tomtlånet kvar . Tomten kostade en miljon och vi har ett lån på 857 000kr nu. Då man inte fick binda räntan innan huset hade byggts så har räntar varit lite över 6 %!!!! Nu har det sjunkit ner till femman igen =) Det känns bra. Men ändå lite som plus minus noll då sparräntan också sänktes!! Men å andra sidan är lånet mycket högre! Vi får hoppas att räntan tickar mer neråt=) Snälla Ingves och co sänk!!!


Ska faktiskt fixa en flik här på bloggen där jag kan se alla mina skulder, och förhoppningsvis se dom minska. Kanske det kan få mig att känna mig tryggare....och sova gott om natten...För den här jäkla baksmällan jag har fått är inte ett dugg kul!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade precis din blogg och har läst igenom dina inlägg. Hoppas att du klarar ditt köpstopp och att du får bättre shoppingvanor. Man köper alldeles för mycket saker egentligen. Jag och min sambo flyttar till hus om en dryg månad och jag håller på att packa. Det är OTROLIGT vad saker man samlar på sig. Jag är också inne på det där med feng shui och gör mig av med allt jag inte vill ha med mig till mitt nya liv i huset. Jag bokmärker din blogg och väntar med spänning på att läsa fortsättningen av köpstoppet.

minna sa...

Välkommen=) Feng shui är jätte bra! Jag slängde allt sist jag flyttade oc började om på ny kula=)